Klassieke homeopathie is ook zeer geschikt voor uw huisdier. Dieren reageren vaak heel erg goed op een klassiek homeopathische behandeling.

Het consult verloopt op min of meer dezelfde manier als bij mensen. Het consult duurt alleen minder lang. Zo ongeveer 45 minuten.  Ik zal u van alles vragen over  de klacht van het dier, wanneer de klachten zijn begonnen. Hoe uw dier zich gedraagt. En of er veranderingen in gedrag zijn. Wat voor karakter het dier heeft, of het medicatie gebruikt. Naast uw verhaal is ook observatie van het dier belangrijk. Dit alles om net als bij mensen een goed beeld te krijgen van uw dier in het geheel met de klacht die hij of zij heeft.

U krijgt een homeopathisch middel voor uw dier mee. Meestal zullen dit kleine korreltjes zijn, soms ook in druppelvorm. Dit gaat in overleg met u. Wat is voor u een haalbare en praktische manier van toedienen?

En net als bij mensen wil ik hier ook graag even contact met u over de reactie van het dier op het middel en zullen we samen overleggen over het vervolg van de behandeling.